Partnereink

Tartalomjegyzťk

Iparos Centrum Szeged

Iparos Centrum Szeged
Kötőelem, elektromos kéziszerszám és munkavédelmi felszerelés áruház

Iparos Centrum Szeged

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
Rögzítéstechnika, csavar, dübel, elektromos kéziszerszámok, fúrógép, ütvefúró, sarokcsiszoló, rezgőcsiszoló, hegesztés és forrasztás technika, munkavédelem - Bosch, Dewalt, Festool, Fein Supercut szélvédő kivágó, Multimaster, Fischer, Makita, Metabo, Protool, DEWALT akkumulátoros fúrócsavarozó, DEWALT lézer készülék, DEWALT fúrógép, DEWALT fúrókalapácso, DEWALT fémmegmunkáló készülék. DEWALT famegmunkáló gép DEWALT fűrész, DEWALT állványos gép, DEWALT szögező és kapcsozó, rögzítéstechnika Fischer rögzítő elem, metrikus csavarok, lemezcsavarok, facsavarok, anyák, anya, alátétek, csavaralátét, láncok, lánc, elektromos kéziszerszám, akkus fúró és csavarozó gép, ütvefúró, fúrókalapács, vésőkalapács, sarokcsiszoló, dekopirfűrész, körfűrész, excentercsiszoló, rezgőcsiszoló, szalagcsiszoló, ipari porszívó, tartozékok, tartozék, vágó és csiszoló korong, fúró és véső szár, dekopirfűrészlap, csiszolólap, körfűrészlap, kéziszerszám, fogó, csavarhúzó, csillag - villás - dugókulcs, mérő - szintező eszköz, egyéb kéziszerszám, hegesztés és forrasztástechnika, ívhegesztés, lánghegesztés, forrasztástechnika, fémek termikus vágása, védő felszerelés, garázstechnika, emelő, pumpa, bakok, bak, csörlő, motorkiemelő.

Elérhetőségeink:

IPAROS CENTRUM
Rikk Tamás üzletvezető
6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
Tel./fax: +36 62 543-446, 425-833
mobil: 30/228-9792

CSAVARKER SZAKÜZLET
Papp Róbert üzletvezető
Szeged, Brüsszeli krt. 16.
Tel: +36 62 422-395, 542-871
Fax: +36 62 422-396
mobil: 30 / 228-9794
Szerviz: +36 62 542-870
e-mail: info@csavarker.hu

Csavarker Iparos Centrum Szeged

 • Megnyitottuk kisg√©p szerviz√ľnket a Br√ľsszeli k√∂r√ļti √ľzlet√ľnkben.
 • MAKITA elektromos k√©ziszersz√°mok
 • BOSCH elektromos k√©ziszersz√°mok
 • DEWALT elektromos k√©ziszersz√°mok

Csavarker Iparos Centrum Szeged

Pin It

Rögzítéstechnika, hegesztéstechnika, munkavédelem, elektromos, akkus, kézi, asztali, faipari szerszámok, gépek

 

index kicsi

 

 

A Csavarker Plusz Kft. 1995-ben nyitotta meg elsŇĎ csavar, k√∂tŇĎelem √©s r√∂gz√≠t√©stechnikai term√©kekre szakososodott keresked√©s√©t Szegeden, ahol a Pint√©r MŇĪvek k√∂tŇĎelem mintaboltjak√©nt v√°lt ismertt√©. A v√°llalkoz√°s a piaci ig√©nyeknek megfelelve, folyamatosan bŇĎv√≠tette term√©kk√≠n√°lat√°t. A forgalom n√∂veked√©se lehetŇĎv√© tette √ļjabb √ľzlet nyit√°s√°t √©s a rakt√°rkapacit√°s n√∂vel√©s√©t. 2005 okt√≥ber√©tŇĎl m√°r k√©t √ľzlet szolg√°lja ki az addig megszokott magas sz√≠nvonalon a v√°s√°rl√≥kat.

A v√°llalkoz√°s jelenleg is k√∂zel 20 embernek ad munk√°t. A munkat√°rsak z√∂me r√∂gz√≠t√©stechnik√°ban j√°rtas szakember, akik a csavarokr√≥l, k√∂tŇĎelemekrŇĎl, k√©zi √©s elektromos g√©pekrŇĎl szerzett ismereteiket rendszeres tov√°bbk√©pz√©seken bŇĎv√≠tik, fejlesztik. A Csavarker Plusz Kft. sz√©les felhaszn√°l√≥i r√©teget c√©loz meg, a bark√°csolni v√°gy√≥ emberektŇĎl, az ipari √©s az √©p√≠tŇĎ√© √©s asztalosipari felhaszn√°l√≥kig. A forgalmazott k√∂tŇĎelemek, √©s szersz√°mok teljes m√©rt√©kben megfelelnek a magas ipari k√∂vetelm√©nyeknek. A term√©kek kimagasl√≥ minŇĎs√©gben, a legmagasabb nemzetk√∂zi minŇĎs√©gbiztos√≠t√°si k√∂vetelm√©nyeknek megfelelŇĎen k√©sz√ľlnek.

A k√∂zel 25.000 k√ľl√∂nf√©le cikket mag√°ba foglal√≥ term√©kv√°laszt√©k a hobbi kateg√≥ri√°t√≥l kezdŇĎdŇĎen eg√©szen az ipari berendez√©sekig terjed, √≠gy a k√≠n√°lat a szakm√°n bel√ľl szinte minden ig√©nyt lefed:

 • Bark√°cs √©s iparig√©pek
 • Forraszt√°stechnika
 • Hegeszt√©stechnika
 • Kerti g√©pek
 • K√©ziszersz√°mok
 • K√∂t√©stechnika
 • L√©tr√°k, √°llv√°nyok
 • M√©rŇĎmŇĪszerek
 • Munkav√©delem
 • R√∂gz√≠t√©stechnika
 • Vegyi √°ruk
 • Vil√°g√≠t√°stechnika
 • Z√°rak, vasalatok

 

A k√≠n√°lat nem csup√°n term√©kekre koncentr√°l√≥dik: a Br√ľsszeli k√∂r√ļton tal√°lhat√≥ √ľzletben k√ľl√∂n, erre a c√©lra kialak√≠tott szervizhelyis√©g is helyet kapott. Az √©rt√©kes√≠t√©s √©s szervizel√©s mellett rendszeresen szervezett term√©kbemutat√≥k teszik lehetŇĎv√© az iparosok sz√°m√°ra az egyes m√°rk√°k k√©pviselŇĎivel t√∂rt√©nŇĎ tal√°lkoz√°st, √©s azt hogy az elm√©leti inform√°ci√≥k mellett a g√©peket a gyakorlatban is kipr√≥b√°lhass√°k a szakemberek. √Ėsszefoglalva teh√°t nem csup√°n √©rt√©kes√≠t√©si ter√ľleten, hanem az elektromos k√©zi √©s ipari g√©pszervizel√©sben j√°rtas szakemberek is r√©sz√©t k√©pezik a csapatnak. A Csavarker Plusz Kft.-nek a d√©l-alf√∂ldi r√©gi√≥ban bet√∂lt√∂tt szerep√©t p√©ld√°zza, hogy 2012-ben elnyerte a V√°llalkoz√≥k Orsz√°gos Sz√∂vets√©ge √°ltal ki√≠rt √Čv V√°llalkoz√°sa d√≠jat, majd egy √©vvel k√©sŇĎbb, 2013-ban a c√©g √ľgyvezetŇĎje, Tari JenŇĎ √°tvehette az √Čv KereskedŇĎje D√≠jat. Az √ľgyfelek sz√°ma folyamatosan nŇĎ. A partnerek sz√°m√°t illetŇĎen jelenleg t√∂bb mint 20.000 √ľgyf√©l van sz√°mon tartva, melyek nagyobb r√©sze Szeged √©s Csongr√°d megy√©ben v√©gzi tev√©kenys√©g√©t. Ezek mellett a megy√©n k√≠v√ľlrŇĎl t√∂bb mint 6000, m√≠g Magyarorsz√°gon k√≠v√ľli sz√©khellyel t√∂bb, mint 200 partnerrel √°llunk kapcsolatban.

View the embedded image gallery online at:
http://www.iparoscentrum-szeged.hu/index.php#sigProIde70d5111b1

Pin It
Tal√°latok: 360454

Magunkról

Iparos Centrum Szeged
Kereskedelmi vállalkozásunk 1995 óta kimagasló minőségű szolgáltatással várja kedves vásárlóit. Főbb tevékenységi körünk rögzítéstechnikai anyagok és szerszámok kis - és nagykereskedelme. Forgalamzott termékeink a legmagasabb nemzetközi követelményeknek megfelelően készülnek, amelyeket vásárlóink kérésére a megfelelő minőségi tanúsítványokkal ellátunk. Szolgáltatásunk magas szintű minőségét a folyamatosan felügyelt MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer biztosítja.

Célunk, hogy a vásárlás többet jelentsen egyszerű adás-vételi tranzakciónál. Ennek érdekében munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, így vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy üzleteinkben szakavatott eladókkal találkoznak. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá arra is, hogy kollégáink megfelelő tanácsokkal, felvilágosítással segítsék a vásárlást.

 

DeWalt

DEWALT a radiálkörfűrész feltalálója

A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.

DEWALT a szakemberek szolgálatában 

A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára. 

DEWALT - Amerika legdinamikusabb szerszámgyártója

A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg. A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT. 

A DEWALT és a környezetvédelem 

Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt.Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betart&a acute;sát 
Dewalt Termék katalógus

 

Termékeink


Termékbemutató videók
Szerszámbemutató videók - Belzer, Dewalt, Festool, Fischer, Kress, Protool

Az Iparos Centrum által képviselt márkák munkatársai időről-időre bemutatót tartanak az üzlet vásárlóinak melynek során az érdeklődők a profi szakemberek segítségével megismerkedhetnek a legújabb technológiákkal, berendezésekkel, gépekkel és szerszámokkal. Ilyenkor az adott eszközöket működés közben is kipróbálhatják az iparosok és barkácsolók. Az alábbiakban ilyen szerszámbemutatók videófelvételeit láthatják.

Márkáink
Bosch, Dewalt, Fisher, Makita, Metabo

Barkács rovat
Fémipari és rögzítéstechnikai alapismeretek

Webáruház


Oldaltérkép

Főoldal

Magunkról

Akció

DeWalt

Termékeink

Bannercsere

Termékbemutató videók

Márkáink

Barkács rovat

Webáruház

Kapcsolat

Az Iparos Centrum Szged elérhetőségei:

Iparos Centrum Szeged

Csavarker Plusz Kft.

Tari Jenő ügyvezető

IPAROS CENTRUM
Rikk Tamás üzletvezető
6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
Tel./fax: +36 62 543-446, 425-833
mobil: 30/228-9792

CSAVARKER SZAKÜZLET
Papp Róbert üzletvezető
Szeged, Brüsszeli krt. 16.
Tel: +36 62 422-395, 542-871
Fax: +36 62 422-396
mobil: 30 / 228-9794
Szerviz: +36 62 542-870
e-mail: info@csavarker.hu