Partnereink

Tartalomjegyzék

Untitled Document

Dewalt

Az oldalon előforduló, a témához kötődő fontosabb fogalmak, kulcsszavak:
DEWALT akkumulátoros fúrócsavarozók, DEWALT fúró és csavarozó, DEWALT akkumulátoros ütvefúrók, DEWALT fúrókalapács, DEWALT sarokfúrók, DEWALT ütvecsavarozó, DEWALT körfűrész, DEWALT kardfűrész, DEWALT dekopírfűrész, DEWALT lemezolló, DEWALT kézilámpa, DEWALT ütvecsavarozó, DEWALT rádió, DEWALT rádió/akkutöltő, DEWALT csavarozó, DEWALT gipszkarton csavarozó, DEWALT egyenes vonalú csavarozó, akkumulátoros fúrócsavarozó, DEWALT lézer készülék, DEWALT forgólézer, DEWALT lézeres helyzetjelölő, DEWALT fúrógépek, DEWALT fúrógép, DEWALT ütvefúró, DEWALT fúró-keverő, DEWALT fúrókalapácsok, DEWALT fúrókalapács - SDS-Plus, DEWALT fúrókalapács - SDS-Max , DEWALT bontókalapács, DEWALT fémmegmunkáló készülékek, DEWALT egykezes sarokcsiszoló, DEWALT közepes sarokcsiszoló, DEWALT kétkezes sarokcsiszoló, DEWALT gyorsdaraboló, DEWALT polírozó, DEWALT egyenes csiszoló, DEWALT famegmunkáló gépek, DEWALT vibrációs csiszoló, DEWALT excentercsiszoló, DEWALT szalagcsiszoló, DEWALT felsőmaró, DEWALT tárcsásmaró, DEWALT gyalu, DEWALT fűrészek, DEWALT dekopírfűrész, DEWALT kardfűrész, DEWALT körfűrész, DEWALT alligátor fűrész, DEWALT állványos gépek, DEWALT gérfűrész, DEWALT kombinált fűrész, DEWALT alulvágó fűrész, DEWALT felsőasztalos kombináltfűrész, DEWALT vastagológyalu, DEWALT szalagfűrész, DEWALT radiálkörfűrész, DEWALT porelszívó, DEWALT szögezők,kapcsozók, DEWALT állványzat szögezőgép, DEWALT fejetlen szög szögező, DEWALT akkus szögezők, DEWALT kapcsozó, DEWALT rögzítés, DEWALT ütvecsavarozó, DEWALT csavarhúzó, DEWALT szárazépítés, DEWALT nyomatékbeállítás, DEWALT önmetsző csavarokhoz, DEWALT szervíz szolgáltatás, vevőszolgálat.

Elérhetőségek:

IPAROS CENTRUM
Rikk Tamás üzletvezető
6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
Tel./fax: +36 62 543-446, 425-833
mobil: 30/228-9792

CSAVARKER SZAKÜZLET
Papp Róbert üzletvezető
Szeged, Brüsszeli krt. 16.
Tel: +36 62 422-395, 542-871
Fax: +36 62 422-396
mobil: 30 / 228-9794
Szerviz: +36 62 542-870
e-mail: info@csavarker.hu

 

 • A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewalt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.

  A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára. 
  A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg.A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT. 

  Környezetvédelem 

  Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt. Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betartását.

 

 • MITŐL ÖTCSILLAGOS SZOLGÁLTATÓ A DEWALT?

 • RÖVID JAVÍTÁSI IDŐ

  Tudjuk, hogy az idő pénz és Önnek a lehető legrövidebb időn belül szüksége van működőképes szerszámra. Ezért hoztuk létre a "Megvárhatja a javítást" szolgáltatást kisebb, sürgős javítások esetére. Az alkatrészek beszerzésétől függően a javítási idő nem haladhatja meg a 48 órát. "Megvárhatja a javítást" szolgáltatást biztosítunk kisebb sürgős munkák esetében.

  MAGAS MINŐSÉG

  Minden javítást a gyárban kiképzett szakemberek végeznek eredeti gyári alkatrészek felhasználásával. Minden fődarab cseréjére 90 napos garanciát biztosítunk (amennyiben a hiba jellege garanciális körbe tartozik).

  AZONNALI ALKATRÉSZ KÉSZLET

  DEWALT Szervíz Partnereink raktáron tartják a leggyakrabban használt alkatrészeket. Amennyiben valamely alkatrész nincs raktáron, a lehető legrövidebb időn belül beszállítjuk.

  AZ ÖN KÉNYELME A LEGFONTOSABB

  Szervízhálózatunkat és a nyitvatartási időt vevőink igényei szerint alakítottuk ki. Műszaki tanácsadóink bárhol, bármikor az Önök rendelkezésére állnak.

  KIEMELKEDŐ VEVŐSZOLGÁLAT

  Minden elvégzett javításhoz kiállítunk egy szervízlapot, amelyen felsoroljuk a javítási munkákat és megadunk egy telefonszámot, amelyen elérhet minket, ha nem teljesen elégedett szolgáltatásunkkal.

  Megjegyzés: DEWALT Szervíz Partnereink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kínálják, de nem mindegyik nyújtja a fent felsorolt szolgáltatások teljes listáját. Szervíz Partnereink közreadják szolgáltatásaik listáját, melyet weboldalunk felkeresésével megtudhat. www.dewalt-ipariszerszamok.hu

 

Termék katalógus

Termékeink:

DEWALT Akkumulátoros Készülékek

DEWALT lézer készülékek

DEWALT fúrógépek

DEWALT fúrókalapácsok

DEWALT fémmegmunkáló készülékek

DEWALT famegmunkáló gépek

DEWALT fűrészek

DEWALT állványos gépek

DEWALT szögezők és kapcsozók

DEWALT rögzítés

Elérhetőségek:

IPAROS CENTRUM
Rikk Tamás üzletvezető
6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
Tel./fax: +36 62 543-446, 425-833
mobil: 30/228-9792

CSAVARKER SZAKÜZLET
Papp Róbert üzletvezető
Szeged, Brüsszeli krt. 16.
Tel: +36 62 422-395, 542-871
Fax: +36 62 422-396
mobil: 30 / 228-9794
Szerviz: +36 62 542-870
e-mail: info@csavarker.hu